• Home

PAPIER MACHE RADIONICA, Svetac

DATUM/VRIJEME RADIONICE

  • 15.8. - 18.8. / 4 dana, 3h dnevno
  • dob +16, min 7, max 12 polaznika
  • hrvatski/engleski/španjolski

SCHEDULE PRICES PLAVIAPPLICATIONS PLAVIACCOMODATION PLAVI

Polaznici dobiju znanje jedne moćne tehnike oblikovanja koja je primjenjiva u različitim sferama života.(od ukrasnih skulptura i zdjela sve do namještaja) .Materijal je izrazito jeftin, a pruža nevjerovatne mogućnosti. Osnovni materijal je stari novinski papir i karton, a često se mogu reciklirati različiti nađeni materijali. Približava ljudima rad s rukama na jedan zanimljiv i pristupačan način.

U sklopu radionice polaznici bi izrađivali manju skulpturu po izboru. Naučili bi proces izrade konstrukcije samog kostura skulpture, dodavanje detalje te tehniku ljepljenja kojom se dolazi do konačnog proizvoda.

Adriana Tanfara (Artitude)

adriana tanfara

Papier mache sam umjetnica koja već niz godina djeluje pod pseudonimom Artitude. Pokušavam oživjeti zaboravljenu tehniku kroz maštovita bića i ulične instalacije.

Artitude je rođen s mojom prvom skulpturom koju sam napravila za zabavu. Zeleni zmaj. Bila sam oduševljena. Jednako kao i danas. Od tada nikada nisam prestala raditi zmajeve i stvorenja, učiti sve više i više o papier mache tehnici i kiparstvu žicom. Još uvijek eksperimentiram i istražujem. Svijet papier machea za mene je neiscrpni užitak, nepostoje pravila, samo velika sloboda u kreativnom izražavanju.

Više o mom radu:

www.artitude.com.hr/

www.facebook.com/design.by.artitude/

www.instagram.com/artitude_art/

    ministarstvo-kulture     komiza    logo zupanije  

     zKn b w    hep     Bez naslova

KONTAKTIRAJTE NAS

BESA kazališni kamp - kazalistebesa@gmail.com
Mobile: +385.95.517.7577

Kazalište BESA - www.besa.hr

Šetalište stara Issa 25, 21480 Vis, Hrvatska

OIB:27872315016

IBAN: HR7723400091110592001


facebook