• Home
  • Program
  • Radionice

Radionice

Takadimizacija Sveca

Intenzivna ritam radionica koja uključuje učenje tradicionalnih zapadnoafričkih ritmova s područja Gvineje, Malija i Burkine Faso. Stavlja naglasak na tehnici, strukturi ritma, a prije svega na slušanju. Inspirirat će nas zapadna Afrika, Balkan i indijski ritmovi u kombinaciji sa zvukovima i ritmovima otoka Sveca...

Nenad Kovačić (HR)VIŠE


Veliki tečaj permakulture

72-satni tečaj permakulturnog dizajniranja je intenzivni tečaj koji pokriva jednostavna i praktična rješenja za održivost te ih uklapa u cjeloviti permakulturni dizajn. Na tečaju će polaznici kroz promišljanje vlastitih projekata naučiti koristiti širok spektar permakulturnih alata kroz predavanja, rasprave i praksu.

ZMAG (HR)VIŠE


Joga

Uz zvukove ljuljanja brodova, valova s obližnje plaže i cvrčaka u krošnjama palmi, svako jutro ili večer ćemo svoje tijelo buditi laganim vježbama opuštanja i istezanja. Disanje, opuštanje, jednostavne asane i povezanost s vlastitim tijelom dodatno će povećati užitak rada i učenja u radionicama.

 Igor Bogdanović (HR)VIŠE


Ponad pučinam

Ova radionica je poziv svim mojim plesačima, CIR-ovcima, svima onima koji me znaju, manje ili više, ili me ne znaju, ali žele putovati dušom i morem, koji su upoznali moju hrabrost, ali i ljubav prema otoku, moru, Besi, da mi pomognu ostvariti još jedan "nemogući" san - napraviti ambijentalnu predstavu inspiriranu otokom, morem i brodom Besa kojoj znam samo naslov - Ponad pučinam.

Marica Grgurinović (HR)VIŠE

     ministarstvo-kulture     komiza   logo zupanije  

pokret-logo

KONTAKTIRAJTE NAS

BESA kazališni kamp - kazalistebesa@gmail.com
Mobile: +385.95.517.7577

Kazalište BESA - www.besa.hr

Šetalište stara Issa 25, 21480 Vis, Hrvatska

OIB:27872315016

IBAN: HR7723400091110592001


facebook