• Home

Glazbaonica, Svetac

DATUM/VRIJEME RADIONICE

  • 15.8. - 21.8. / 7 dana, 1h dnevno
  • Tri grupe djece i mladih (vrtićka djeca, djeca od 7-13 i starija od 13 godina)
  • mini 4, max 15 polaznika po grupi
  • hrvatski/engleski jezik

SCHEDULE PRICES PLAVIAPPLICATIONS PLAVIACCOMODATION PLAVI

Ovo su glazbene radionice gde djeca uče prihvaćatu glazbu kao sredstvo oslobađanja i izražavanja, a ne kao vještinu. Osmišljene su tako da im jačaju samopouzdanje, daje im se prostor da stvaraju, potiču kreativnost i maštu na zabavan način. Djeca uče: -osnove ritma (kroz tapšalice, body percussion, svirajući na udaračkim istrumentima i praveći iste) -osvještavaju i uče koristiti svoj glas (kontakt sa glasom, vježbe za istančavanje sluha i intonaciju, pjesmice) -nalaze svoj kreativni glazbeni izraz (komponiranje, dirigiranje, pravljenje isntrumenata, sviranje) i još mnogo toga, spontano, u skladu sa okolnostima, željama i potrebama grupe.

MAŠA LJOTIĆ

masa ljotic

Najvažnije: Ja sam violinistica koja vjeruje u dobro, lijepo i iskreno. U djeci vidim sve to i ispunjava me neizmjernim zadovoljstvom mišljenje da mi je životna svrha da im pomažem da bude ljubav prema muzici, a time i ljubav prema svom najvećem kreativnom izrazu.

Ono manje važno: Nakon diplome Akademije umetnosti u Novom Sadu, izučavala razne metode rada a djecom, uzimajući najbolje od svake i pakirajući ih u svoj, jedinstveni sistem. Svirala svašta, svuda, s raznima. Kreirala glazbu za plesni prostor na radionicama raznih terapijskih metoda.

Vječiti tragalac.

    ministarstvo-kulture     komiza    logo zupanije  

     zKn b w    hep     Bez naslova

KONTAKTIRAJTE NAS

BESA kazališni kamp - kazalistebesa@gmail.com
Mobile: +385.95.517.7577

Kazalište BESA - www.besa.hr

Šetalište stara Issa 25, 21480 Vis, Hrvatska

OIB:27872315016

IBAN: HR7723400091110592001


facebook